“Gedraag je als een man!”
Wat betekent die uitspraak voor jou? Want één ding is zeker: als man en als jongen heb je dit vaak gehoord in je leven. Van andere mannen én van vrouwen. Het echoot je hele leven na. Mannen hebben hun eigen kompas nodig om te weten welke stappen ze hebben te nemen in hun leven.

Hoe zie jij jezelf als man? Hoe levenslustig en krachtig ben jij echt? Hoe stevig en zacht durf je te zijn in relatie met vrouwen of andere mannen? Hoe sterk volg je je hoofd in je leven of luister je ook naar je hart, lichaam en ziel? Hoe gelukkig ben je, straal je dat ook uit en hoe liefdevol kun je zijn met ongeluk/verlies?

Wij geloven dat de wereld mooier zal worden wanneer meer mannen hun echte kracht én zachtheid weten en ervaren, omdat ze deze dan op een eigen natuurlijke manier inzetten voor iets groters dan henzelf. Daarom brengen wij mannen met elkaar in contact zodat ze hun krachten kunnen meten en hun zachtheid kunnen delen om zo zichzelf op een basic essentieel niveau te leren kennen.

Wij weten en hebben inmiddels door de jarenlange ervaring dat mannen elkaar onderling veel krachtiger en zachter kunnen maken. Gezonde levendige mannen willen naar buiten, de wereld in, het avontuur beleven en daarvoor hebben we naar binnen in onszelf te gaan en het avontuur wat daar intern in onszelf wacht onder ogen te durven komen.

Wij geloven dat mannen die afgestemd zijn met zichzelf ook afgestemd zijn op de wereld om hen heen. Wakkere mannen leven vanuit mannelijke levensenergie. Voor ons zijn dat Mannen met Kompas.

Voor ons mannen om dit met elkaar onder ogen te durven komen is een steeds opnieuw een betekenisvol avontuur.

Samen met Gijs van der Woude begeleid ik doorlopende mannengroepen en daarnaast creëren we ook op maat reizen/weekenden voor netwerken van mannen.

Meer informatie vind je op de website van Kompas voor Mannen:

 

www.kompasvoormannen.nl