Master Leadership Expedition Spitsbergen

24-29 maart 2019

Eind maart gaan we met een groep leiders op pad om in een onbekende en uitdagende natuur meer te weten komen over de onbekendere gebieden in henzelf als leider van hun organisatie. Op zoek naar het eigen natuurlijk leiderschap en de eigen opgave daarin in combinatie met de adembenemende natuur en temperatuur van Spitsbergen. Onderzoeken waar het echt stroomt maar waar in jezelf delen bevroren zijn of onder een laag ijs verborgen liggen. Buiten staan altijd in contact met binnen en omgekeerd, ben benieuwd wat het ons gaat brengen en kijk er naar uit.

Meer informatie hierover vind je op de website van Berg en Partners:

 

 www.bergenpartners.nl

 

Nieuwe doorlopende mannengroep van start in 2019

In eerste helft van 2019 verwachten we onze vijfde doorlopende mannengroep te gaan vormen. Meer informatie over deze groepen is te vinden op www.kompasvoormannen.nl.

Ben jij geïnteresseerd om te onderzoeken wat het betekent voor jou om man te zijn in deze periode? Meld je dan nu aan dan nemen we direct daarna contact met je op om te bespreken wat op dat moment de mogelijkheden zijn.

 

Inschrijven

 

7 Hills Leadership Journey

17-20 september 2019 in de Ardennen

In september organiseren we voor middenmanagers een inspirerende leiderschapsreis waarin je het fundament voor jouw leiderschap verder kan versterken.

Meer informatie is te vinden op de website van Berg&Partners:

 

www.bergenpartners.nl