Er zijn voor ieder mens momenten in je leven dat je leven niet loopt zoals jij graag wilt. Soms is dat kortstondig en dan trek je jezelf ergens doorheen al dan niet met hulp van familie of goede vrienden. Maar er kunnen ook momenten zijn dan ervaar je grotere obstakels of voelt je  als een te kleine jas die de krap zit of knelt. Of misschien klopt het leven zodanig aan je deur dat je nu overspannen of burnout bent of draai je in rondjes. Wellicht zie je nu vooral niet geleefde mogelijkheden of verborgen potentie. Er zijn momenten dat het leven je vraagt ergens naar te kijken. Heb je het verlangen en de moed om dat te onderzoeken?

Wezenlijke ontwikkeling gebeurt in relatie, dat heb je wel zelf te doen en niet alleen. Individueel kom je slechts tot die plekken waar je overlevingsmechanismen jezelf onbewust op je plek wilt houden waar je nu bent. Jezelf serieus nemen betekent de volle aandacht geven aan al jouw unieke aspecten die leven vanuit jezelf zo van je vragen. Dat kan zijn over vraagstukken van vitaliteit en levenslust, je liefdesrelatie, je moed om avonturen aan te gaan en risico’s te nemen, je werk, je loopbaan, je werkgeverschap of werknemerschap, je gezondheid, je verslavingen, je zorg voor /omgang met kinderen en/of ouders, omgaan met succes en verlies, dood en nieuw leven, et cetera.

Vanuit welke kant je ook komt je bent welkom om een afspraak te maken. Ik ontmoet je graag eerst in een persoonlijk intakegesprek. Tijdens het gesprek kun je al ervaren hoe ik werk. Aan de hand van het intakegesprek kiezen we beiden of we een begeleidingstraject aan willen gaan en hoe we dat willen vormgeven.